caret-downcaret-upcaret-leftcaret-right
Bob Wouters

Enige tijd geleden voor het eerst meegevaren op jullie cruiseschip en het was echt een fantastische ervaring. Alle luxe was aan boord en ik heb echt optimaal kunnen genieten van mijn vakantie. Ik kan iedereen dan ook een vakantiecruise op dit Nederlandse cruiseschip aanraden!

Jolanda Blom

In één woord: fantastisch! Mijn eerste vakantiecruise op dit Nederlandse cruiseschip beleefd en dit blijft mij mijn hele leven bij. Zulke mooie dingen gezien en gedaan tijdens mijn vakantiecruise.  Ook het personeel was super. Ze willen alles voor je doen en staan altijd voor je klaar! Ik heb echt een top vakantie gehad!

Elske ter Beek

Ik heb onlangs een trouwerij gehad op dit Nederlandse cruiseschip. Niet van mijzelf, maar van een vriendin van mij. Het was de eerste keer dat ik dit meemaakte, maar het was echt een geweldige ervaring. Bovendien is het een keer wat anders dan trouwen in een kerk. Ik overweeg nu zelf ook zeker om te trouwen op dit cruiseschip.

Jaap Polmans

Dit Nederlandse cruiseschip is echt van alle gemakken voorzien. Zo is er onder meer een zwembad aan boord, kun je je prima vermaken in het casino, een filmpje kijken en heerlijk eten in het geweldige restaurant. Ik heb het ook als erg prettig ervaren dat het personeel Nederlands spreekt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reina Teilman
Wauw, dit Nederlandse cruiseschip raad ik echt iedereen aan. Er is aan boord echt van alles te doen, zowel voor jong als oud. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de hutten. Je hebt echt veel ruimte voor een koppel. Bovendien vond ik het een groot pluspunt dat je nauwelijks merkte dat je op een boot zat
Kimerbly van Dongen

Niet lang geleden hebben ik en mijn man elkaar het ja-woord gegeven op dit cruiseschip. Het was echt een super ervaring. We hadden alles uitbesteed aan het personeel van het schip en zij hebben alles geweldig geregeld. Het kost wel behoorlijk wat, maar daar krijg je ook een super bruiloft voor terug. Bedankt!